srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


QU7         HEM      
6 F    5    J 3   TGY
B5T   BDI   IC7      
7 T    H      4   HUS
D3T         QWJ      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 30.01.2015
EUR 126,02
   


     
     

 

         SPECIJALNA PONUDA!!!

ZA REZERVACIJE DO 30.06.2011. ≈  15% POPUSTA

HALKIDIKI
POLASCI U JUNU I JULU!!!
POLIHRONO, HANIOTI, PEFKOHORI
12 DANA – PAKET ARANŽMAN
BUS + SMEŠTAJ + MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE ( OD 30 DO 10.000 € )
Za termin 22.06. - ZA REZERVACIJE OD 31.05.2011.
Program putovanja sa cenovnikom br. 1  od 31.05.2011.
Za termine 01.07. i 10.07. - ZA REZERVACIJE DO 30.06.2011.
Program putovanja sa cenovnikom br. 2  od 18.06.2011.
 

 

 

HALKIDIKI
 
POLIHRONO
Slikovito mesto na poluostrvu Kasandra, 98 km od Soluna. To je omiljeno letovalište onih koji vole velike peščane plaže koje lagano zalaze u more (što je izuzetno pogodno za decu), bogatu vegetaciju, puno sunca, plavetnilo kristalno čistog mora, srdačnost i gostoljubivost domaćina i mogućnosti puno zabave.
 
HANIOTI
Letovalište koje se nalazi na poluostrvu Kasandra, 105 km od Soluna i na oko 15 km od Kalithee, je mesto koje pruža kompletan odmor i zabavu za svačiji ukus. Peščana plaža oivičena zelenilom, koja se prostire duž celog mesta, stoletni centralni park, mnoštvo taverni, kafića, restorana , picerija i prodavnica koji rade do kasno u noć, pružaju zadovoljstvo i ispunjenost, koja će vas iznova opet vraćati u ovo letovalište.
 
PEFKOHORI
Nalazi se na poluostrvu Kasandra, 108 km od Soluna i na oko 20 km od letovališta Kalithea. Duga peščana plaža sa šetalištem, vegetacija, mnoštvo taverni, noćnih barova i prodavnica su neki od sadržaja, koji pružaju kompletan odmor i zabavu za svačiji ukus.

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke BANCA INTESA za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA:Celokupan iznos aranžmana u 7 mesečnih rata za korisnike VISA MASTER kartica INTESA BANKE -isključivo u agenciji Argus Tours, ili 40 po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u
3 jednake mesečne rateprilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.
CENA AUTOBUSKOG PREVOZA za putnike koji koriste samo uslugu prevoza. Mesta na prevozu su ograničena.
 

DESTINACIJA
MESTO POLASKA
VREME POLASKA
CENA
POVRATNE KARTE
JEDAN PRAVAC
POLIHRONO
HANIOTI
PEFKOHORI
NOVI SAD-ŽELEZNIČKA STANICA
18h
60 €
45 €
BEOGRAD-PROKOP STANICA
20h
50 €
35 €
NIŠ-ŽELEZNIČKA STANICA
23h
50 €
35 €


Program putovanja:
1.danPutovanje. Beograd – sastanak putnika kod železničke stanice “PROKOP”, stara okretnicagradskog autobusa br. 34, ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća” pored “Partizanovog” stadiona, minimum pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u navedeno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima; 2.dan – 10. dan Halkidiki – Dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 11.dan Halkidiki – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima.
12.dan Beograd -Dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 07,00 h (u zavisnosti od uslova na putu i granica). Polazak i dolazak autobusa datuma navedenog u tabeli: - iz NOVOG SADA u 18,00 h sa parkinga želelezničke stanice, kod stare lokomotive, (doplata 1.000 DIN.)min 25 pax;  - iz BEOGRADA u 20,00 h kod železničke stanice “PROKOP” (stara okretnica gradskog autobusa br. 34 - ispod muzeja “25. maj” i “Kuće cveća pored “Partizanovog” stadiona); - iz NIŠA u 23,00 h sa parkinga ispred železničke stanice. Predviđen raspored privremenog zaustavljanja: - motel Džep - Srbija (pauza minimum 30 minuta), Mak benzinska pumpa - Makedonija (pauza minimum 20 minuta), Eko benzinska pumpa - Grčka (pauza minimum 20 minuta), a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu.Povratak sa Halkidikija pretposlednjeg dana aranžmana oko 18,00 h po lokalnom vremenu.
NE POSTOJI MOGUCNOST SOPSTVENOG PREVOZA!!!!
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 30 eura po osobi.
ARANŽMAN OBUHVATA:Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji Beograd – Halkidiki – Beograd, boravak od 10 dana/9 noćenja/sa uslugom po izboru, u studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera za vreme trajanja aranžmana i troškove međunarodnog putnog osiguranja sa osiguranom sumom do 10.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije, (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja), osiguranik je dužan da sam snosi troškove intervencije do 30 evra, a razliku do punog iznosa lečenja, nadoknađuje osiguravajuća kuća.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje sa osiguranom sumom do 30.000 €, koje je prema uputstvu ambasade neophodno za pribavljanje individualne vize, za putnike koji poseduju stare-plave pasoše Republike Srbije, individualne troškove, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta - inostranom agencijom.
NAPOMENA: Cena objekta pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami vode računa o higijeni iste. Smeštajne jedinice nisu opremljene peškirima i sredstvima za higijenu. Pomoćni ležaj u svim objektima u Grčkoj je na sklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperaturu tople vode, u odnosu na uobičajenu, kao i manji pritisak tople vode u odredjenim periodima dana, a u odnosu na kapacitet objekta. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora), obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice, i shodno tome, i cene aranžmana po važećem cenovniku. U slučaju promena cena: goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta, vinjeta-putna taksa u odnosu na dan izlaska programa – cena je podložna promeni. Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je ino partner (GH TOUR – 63085 Polihrono, Halkidiki). 
DOPLATA ZA POLUPANSION (u obližnjoj taverni) iznosi 110 € po osobi za ceo period boravka (doručak - kontinentalni, večera- meni). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge (noćenje ili polupansion) samo prilikom rezervacije aranžmana.
POPUSTI: Dete od 0 do 8 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 40€, ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 0 do 12 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 40% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 40, ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 8 godina, može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 25% na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 40. DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukolikodvokrevetnusobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70% na cenu ugovorenog aranžmana.
NAPOMENA ZA VIZNI REŽIM: Putnici koji nameravaju da putuju sa starom putnom ispravom - plavim pasošem u obavezi su da individualno pribave turističku vizu za Republiku Grčku (taksa iznosi 35 € i plaća se direktno u Konzulatu prilikom apliciranja). Molimo putnike da se blagovremeno informišu o potrebnoj dokumentaciji u Konzulatu Republike Grčke. U slučaju ne dobijanja ili ne realizacije grčke vize, smatra se da putnik odustaje od aranžmana i podleže troškovima otkaza prema tački 10 Opštih uslova putovanja agencije ARGUS TOURS.Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
NAPOMENA: Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU. NAPOMENA: Broj telefona predstavnika na lokaciji će biti dostupan putnicima u momentu izdavanja vaučera, a najkasnije pre otpočinjanja ugovorenog putovanja.

Program SPECIJALNA PONUDA - Za termine 01.07. i 10.07. - sa cenovnikom počinje da važi od 18.06.2011., i važi za REZERVACIJE DO 30.06.2011. Svaka promena po programu SPECIJALNA PONUDA, sa cenovnikom koji važi do 30.06.2011. posle navedenog datuma (termin, kuća, struktura sobe, usluga i imena putnika) tretira se kao otkaz aranžmana, a nova rezervacija se radi po trenutno važećem cenovniku.
Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja, agencije Argus Tours.
 
OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK, I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika po autobusu, u suprotnom, krajnji rok za obaveštavanje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS.
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.