srpski     |     english     |     русский язык
Posetite nas na Facebook-u
Login
Naslovna Kontakt Pretraga

Pretraga aranžmana

Aranžmane možete pretraživati po pojedinačnim kriterijumima ili kombinovano.
polazak
trajanje aranžmana
 
povratak

Prijava na mailing listu

Unesite svoju email adresu i mi ćemo Vam periodično slati obaveštenja o našim posebnim ponudama.

Sigurnosno pitanje, molimo odgovorite:


T3A         3B2      
G I    S    E F   3QY
4H4   89U   78P      
6 K    C      I   A1D
CA8         UJ3      Prodajni kurs Banke Intesa za efektivu na dan 29.01.2015
EUR 126,04
   


     
     

 

CRNA GORA
LETO 2010.
SPECIJALNA PONUDA !!!
PLATITE 7 NOĆI BORAVITE 8 NOĆI
9 DANA / 8 NOĆI
INDIVIDUALNI POLASCI - SOPSTVENI PREVOZ
Program putovanja sa cenovnikom br. 2 od 23.06.2010.

Cenovnik

Cene aranžmana prikazane su u evrima po osobi.

ovde ide tekst iznad tabele sa cenama (opis placanja ili opis ture...)

 

STAVKA 1: Tekst tekst tekst

STAVKA 2: Tekst tekst tekst

STAVKA 3: Tekst tekst tekst

Cena paket aražmana po osobi izražena u evrima
Hotel period: 14.09.
22.09.
PLAZA Hotel *** 1/2 blok A PP 205
PLAZA Hotel *** 1/2 blok C PP 179
ALET Hotel ** 1/2 PP 165

nema raspoloživih kapaciteta
do 2 raspoloživa mesta
više od 2 raspoloživa mesta

 

USLOVI PLAĆANJA:Plaćanje isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja, BANKE INTESA, za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 48 mesečnih rata VEB kreditiima Intesa banke i DINA kreditnim karticama ili u 7 mesečnih rata za korisnike VISA i MASTER kartica INTESA BANKE  isključivo u agenciji Argus Tours, ili 60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije - čekovima građana, bez kamate ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu,cena aražmana podleže promeni.
VAŽNA NAPOMENA: Smestaj se radi isključivo na upit.
 
Program putovanja 9 dana/8 noći: 1.dan putovanja Dolazak i smeštaj u objekat od 14.00h. 2.–8. dan Boravak u vili ili hotelu u odabranom terminu na bazi odabrane usluge. 9. dan Odjava iz hotela do 10.00h i povratak
 
ARANŽMAN OBUHVATA: Boravak od 9 dana / 8 noći / u izabranom objektu i smeštajnoj jedinici na bazi odabrane usluge a predviđene ovim programom.
ARANŽMAN NE OBUHVATA: Prevoz (gosti imaju mogućnost da individualno rezervišu prevoz do Crnogorskog primorja i to autobusom, železnicom ili avionom – prema objavljenom redu vožnje / letenja sa svakodnevnim polascima iz Beograda. Avionske karte na relaciji Beograd – Tivat – Beograd mogu se kupiti u agenciji ARGUS TOURS po važećem cenovniku avio prevoznika), međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i osiguranje koje se naplaćuju u agenciji, individualne troškove i sve ostale nepomenute usluge.
NAPOMENA: Cena objekata pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Kvantitet i izbor hrane, zavisi od kategorije objekta. Postoji mogućnost da neki od sadržaja objekta trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. Pomoćni ležaj u gotovo svim objektima je sklopivog tipa drvene ili metalne konstrukcije ili fotelja na rasklapanje manjih dimenzija, što može bitno pogoršati uslove smeštaja. U objektima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola/ samoposluživanja postoji mogućnost da se, usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni umesto švedskog stola. Objekti su kategorisani po odluci nadležnih organa. Oznaka kategorije objekta u programu je zvanična, i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju organizatora putovanja i ino partnera. U slučaju eventualne naknadne promene, organizator ne snosi odgovornost. Organizator putovanja može zahtevati povećanje ugovorene cene samo ako je posle zaljučenja ugovora došlo do promene u kursu razmene valute, promene u tarifama prevoznika ili drugim slučajevima koji utiču na cenu putovanja. Za povećanje cene do 10% cene aranžmana, nije potrebna posebna saglasnost putnika.
 
DOPLATE I POPUSTI
 
HOTEL PLAŽA 3* Herceg Novi – Obavezna doplata za  boravišnu taksu i osiguranje – odrasli 1.20 EUR, deca od 2 do 12 g. plaćaju samo prijavu i osiguranje 0.60 EUR po osobi po danu, a deca od 12 do18 g. plaćaju 0.90 EUR po osobi i danu. Doplata za 1/1 sobu - 30%. POPUSTI: Dete do 2g. GRATIS, dete od 2-12 g. na zajedničkom ležaju u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje 50% popusta, dete od 2-12 g. na pomoćnom ležaju u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje 30% popusta., dvoje dece od 2-12 g. u sobi sa dve punoplatežne osobe – prvo dete na zajedničkom ležaju GRATIS a drugo dete na pomoćnom ležaju ostvaruje 50% popusta.  Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 10% .
HOTEL ALET 2* Bečići -  Obavezna doplata za  boravišnu taksu i osiguranje – odrasli 1.50 EUR, deca od 2 do 12 g. 0.50 EUR po osobi po danu, a deca od 12 do18 g. plaćaju 1.00 EUR po osobi po danu.. Doplata za 1/1 sobu - 30%. POPUSTI: Dete do 2g. GRATIS, dete od 2-12 g. na zajedničkom ležaju u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje 50% popusta, dete od 2-12 g. na pomoćnom ležaju u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje 30% popusta., dvoje dece od 2-12 g. u sobi sa dve punoplatežne osobe – prvo dete na zajedničkom ležaju GRATIS a drugo dete na pomoćnom ležaju ostvaruje 50% popusta Popust za 3. odraslu osobu na pomoćnom ležaju - 10%.
 
NAPOMENA:  U slučaju promene broja korisnika u okviru ugovorene smeštajne jedinice (odustanka nekog od putnika sa ugovora ) obavezna je korekcija strukture smeštajne jedinice i shodno tome i cene aranžmana po važećem cenovniku.
 
Poštovani putnici, želimo da Vas upozorimo da usled svetske ekonomske krize može doći do opadanja kvaliteta i servisa hotelskih usluga, na svim destinacijama, na šta Argus Tours ne može imati uticaja. Takođe, skrećemo pažnju našim putnicima da se iz razloga nastalih kao posledica postojećih tehničkih okolnosti na crnogorskom primorju,   moguće pojave nestašice vode i električne energije u pojedinim periodima dana,što se ne može smatrati osnovom za žalbu u odnosu na organizatora putovanja.
 
OPISI HOTELA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK. I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS TOURS i YUTA-e
 
 
 
Copyright Argus Tours 2001-2014
Powered by BeoNET
Licenca OTP AGENCIJA No. 1/2010. Licenca Ministarstva saobraćaja No. 1.
Uz sve programe važe Opšti uslovi putovanja Agencije ARGUS Toursa.